CineMagazin

Despre filme, cu subiectivitate…

The Nanny Diaries / Jurnalul unei dadace

 

Regizor: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Scenariul: Shari Springer Berman, Robert Pulcini
Distributia:

Scarlett Johansson, Chris Evans, Donna Murphy, Alicia Keys, John Henry Cox

Durata: 106 minute
Produs de: The Weinstein Colony
Distribuit de: ProRom, Ro Image 2000
Premiera la noi: 9 noiembrie 2007
Premiera in lume: 24 august 2007
Tagline: A comedy about life at the top, as seen from the bottom.

The Nanny Diaries este inspirat de cartea cu acelasi nume a lui Nicola Kraus si Emma McLaughlin. Acesta a reusit uluitoarea performanta de a deveni in foarte scurt timp numarul unu in vanzari in New York.

Annie Braddock, o tanara baby-sitter din New Jersey, ajunge sa lucreze pentru o familie instarita din East Side Manhattan. Este pentru prima data in viata ei cand are ocazia sa vada de aproape cum este sa fii bogat… Din nefericire va afla curand ca viata in familia X nu e atat de roz cum i s-a parut la inceput: ea trebuie sa faca fata capriciilor doamnei X si mai ales celor ale razgaiatului ei copil, Grayer.

Filmul se afla sub semnul clar al cifrei doi:
Este al doilea film de cinema realizat de cuplul Shari Springer Berman – Robert Pulcini (primul a fost American Splendor, in 2003).
Pentru a doua oara Scarlett Johansson si Chris Evans joaca impreuna, dupa ce au lucrat pe platourile de filmare de la The Perfect Score al lui Brian Robbins. Paul Giamatti colaboreaza a doua oara cu cei doi regizori, dupa rolul sau din American Splendor.
Alicia Keys isi face aparitia pentru a doua oara in cinematografie, dupa Smokin’ Aces, insa este pentru prima data cand joaca intr-o comedie…

Category: Comedie, Drama, Romantic

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*