CineMagazin

Despre filme, cu subiectivitate…

Yogi Bear / Ursul Yogi (2010)

 

Ursul Yogi nu e desen animat, e film 3D. Unii ar spune ca e plicticos, pentru ca mentine linia unui script clasic, fara situatii explozive. Mai degraba l-as cataloga drept simplu. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau, daca avem in vedere faptul ca militeaza impotriva defrisarii padurilor si readuce in prim plan viata idilica in natura.

Yogi isi pastreaza imaginea si caracterul de Hanna-Barbera, devenind insa mai simpatic prin interactiunea directa cu actorii “reali” ai povestii.
Si pentru ca veni vorba de actori, singurele precizari ar fi ca Tom Cavanagh nu ne dezamageste, ramanand pe acelasi tipar de baiat bun cu gropite in obraji asa cum il stim din seria tv Ed.

In ce o priveste pe Anna Faris, pare oarecum nelalocul ei in ipostaza de documentarista cu flaneluta si sosete pana la genunchi. Din cauza asta in scenele-cheie ne tot asteptam sa se transforme in Cindy din Scary Movie, sau intr-o tipa sexy gen The House Bunny, The Hot Chick sau My Super Ex-Girlfriend. Ah, asta e un family movie… 

Justin Timberlake in rolul lui Boo Boo face o treaba asa de buna, incat nici nu ii recunosti vocea – noroc cu posterul filmului care ne indica fara tagada paternitatea. In concluzie, Ursul Yogi e un film relaxant, placut de vazut la orice varsta. Scenele dinamice nu lipsesc, desi sunt previzibile. In fond, poate tocmai de asta ducem lipsa. De o poveste despre care stim cu siguranta ca se va sfarsi cu bine.

Inedit:
Secventa in care cei doi ursi dau din fund pe refrenul din Don’t Stop Believin’ a formatiei Journey.

Regizor: Eric Brevig
Distributia: Dan Aykroyd, Justin Timberlake, Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller
Durata: 80 minute
Premiera la noi: 14 ianuarie 2011
Official Website: http://yogibear.warnerbros.com… 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*