CineMagazin

Despre filme, cu subiectivitate…

August Rush

 


Anul: 2007
Tara de origine: SUA
Regizor: Kirsten Sheridan
Scenariul: Nick Castle, James V. Hart
Distributia:
Freddie Highmore, Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers, Terrence Howard, Robin Williams, William Sadler, Marian Seldes, Leon G. Thomas III, Mykelti Williamson, Aaron Staton, Alex O'Loughlin, Jamia Simone Nash, Ronald Guttman, Bonnie McKee, Michael Drayer

Durata: 100 minute
Produs de: Southpaw Entertainment
Distribuit de: ProRom, Ro Image 2000
Premiera la noi: 14 decembrie 2007
Premiera in lume: 21 noiembrie 2007
Tagline An incredible journey moving at the speed of sound
Pe ea o stii cel mai bine din serialul Felicity. Keri Russell este acum Lyla Novacek, o interpreta de succes, care il intalneste intr-o seara pe Louis Connelly (Jonathan Rhys Meyers), un cantaret irlandez. Dupa o noapte de vis petrecuta impreuna, Lyla ii promite ca se vor intalni din nou.

Promisiunea nu va mai fi respectata: tatal Lylei o forteaza sa mearga la urmatorul concert, iar ea nu mai reuseste sa ajunga la intalnire. Cei doi nu se vor mai revedea, insa un lucru ii va lega in timp, pentru totdeauna: ea este insarcinata.

Dupa un accident stupid, Lyla pierde sarcina. Anii trec, iar tatal ei, pe patul de moarte, trebuie sa ii marturiseasca un secret care l-a apasat tota viata: copilul pe care il credea mort traieste, numele lui este August Rush si a fost dat la un orfelinat. Singurul lucru care i-ar mai putea aduce impreuna ar fi muzica, elementul care ii uneste dintotdeauna.

Este pentru a doua oara cand Keri Russell lucreaza cu Jonathan Rhys Meyers, dupa Misiune Imposibila: 3. Pe el l-ai mai vazut in Match Point, Elvis, Alexandru, Bend It Like Beckham, Prozac Nation. Pentru Freddie Highmore mai e nevoie sa enumar in ce filme a jucat? Nu ai cum sa-l uiti daca l-ai vazut in Charlie si Fabrica de ciocolata, Finding Neverland sau A Good Year.

Category: Drama, Musical

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*