CineMagazin

Despre filme, cu subiectivitate…

CineMagazin - Despre filme, cu subiectivitate…

Coconut micul dragon

coconut_intro

sinopsis: Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar acum cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul gurmand, și cu Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului.

Dar oare chiar își dorește ca insula să redevină așa cum era ea înainte? Poate găsi el o cale de a împăca toate rasele de dragoni și să și salveze insula de la distrugere?

Tot ce pot sa va spun despre Coconut micul dragon este ca e un film de animatie care se adreseaza in special celor mici, cam de pe la 3-4 ani in sus, insa trebuie sa recunosc ca m-a prins subiectul si chiar am stat cu sufletul la gura sau am ras cu pofta la diverse momente ale actiunii. Si cu siguranta cei mici s-au distrat copios, pentru ca in toata sala se auzeau rasete de copii.

Nota Cinemagazin: 7.5

in cinema din 15 mai 2015

Distribuit de Ro Image 2000 si Idea Film Distribution

Category: Animatie, Familie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*